MK Libertas Riders 

         R.I.P
Davor Stahor

2010. 

Pavo Budrović

2012. 

Vinko Maržić

2011. 

Frano Pašeta

2003. 

Mario Veža

2015. 

President - Srđan Klaić 
Vicepresident - Zvonimir Gverović-Konko
Secretary - Anton Hauswitschka - Haus
Member of the board - Senad Ćobić - Jackie
MEMBERS
Member of the board - Dario Dragičević
Member  - Željhko Mirović- Miš
Member - Enes Omerćahić
Member - Miroslav Balaž - Mićo
Member - Hrvoje  Ljepotica - Kiro
Member  - Hrvoje Grčić
Member  - Aleksandar Bogovac - Aco
Member  - Ivica Šarić -Žika
Member - Lukša Martinović
Member  - Gordan Nagy - Gogo
Member  - Natalija Mejić - Natali
Member  - Jozo Kaznačić
Member  - Nikša Ivančević- Vatrogasac
Member  - Marko Radišić
Member  - Ivica Barkučić-Bare
Member  - Zvonimir Prizmić- Spele
Member  - Igor Ćuković - Ćuka
Member  - Stijepo Ribar
Honorary member  - Ante Beus
Honorary member  - Rajko Puljizević
Member  - Martin Tomić
Member  - Darko Caput- Capo
Member  - Srećko Kuslaić
Member  - Štefi Knego
Member  - Šaba
HISTORY OF THE CLUB
Moto klub Libertas Riders osnovan je 1998. godine, a službeno registrirana godinu dana kasnije, 1999. godine koja se nalazi u grbu kluba kao službena godina osnivanja. Kao najstariji dubrovački moto klub, jedan je od prvih među registriranim u Hrvatskoj. Nekoliko godina klub je ponosno nosio oznaku MC Libertas Riders kao punopravan član dalmatinske moto udruge UBOD te je kao takav imao chaptere i u Sloveniji.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2006. godine klub je vratio svoj početni status kao MK klub. Danas Libertas Riders broji 28 članova u Dubrovniku, Samoboru, Puli i Poreču. Među njima nalaze se pomorci, privatni poduzetnici, sveučilišni profesori, strojari, mehaničari, profesionalni glazbenici i vozači, novinari…. Predsjednik kluba je Srđan Klaić, dopredsjednik Željko Gverović – Konko, a tajnik Anton Hauswitschka- Haus.  Kako klub još uvijek nije dobio svoj prostor, sjedište kluba je Biker's caffeu u Dubrovniku u ulici Petra Krešimira IV gdje se članovi svakodnevno okupljaju, a posebice petkom.  Skoro svaku subotu druže se uz roštilj u popularnoj Jackie's  Garage gdje se okupe i njihovi prijatelji, dubrovački bikeri.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
U proteklih 15 godina članovi MK Libertas Riders'a prešli su preko dva milijuna kilometar te prputovali skoro cijelu Europu, od najsjevernije točke, norveškog Nort Capea do kranjeg juga, turskog Istanbula. Među brojnim moto susretima tradicionalno su svake godine na drugom po veličini okupljalištu ljubitelja Harly Davidsona na svijetu, austrijskom Faaker Seeu,  a posjetili su i kultni grčki Pan Helenic. Uz tri godine prekida, od 2000. Godine u Dubrovniku organiziraju svoj moto susret. Nakon prvog u autokampu Solitudo u samom centru Dubrovnika, do 2011. 'sele' u prigradsko mjesto Zaton gdje u autokampu Raj organiziraju Beach partye. 2011. Vraćaju se u Dubrovnik, na staro mjesto u autokamp Solitudo gdje se održava Dubrovnik biker's weekend koji su do sada među ostalim posjetili i bikeri iz Rusije, Njemačke i Norveške.
Uz druge akcije, poput Moto maškara i Memorijane vožnje, na blagdan svetog Stjepana uoči Božića, MK Libertas Riders tradicionalno organizira Moto mrazove  koji svake godine na taj dan, točno u podne dolaze na Stradun te uveseljavaju najmlađe časteći  ih slatkišima. Klub je do sada organizirao i sudjelovao u nizu humanitarnih akcija zbog čega su omiljeni među svojim sugrađanima.
LINK TO OUR FRIENDS

 MK Libertas Riders support

Undergound - Sarajevo
Verdi -  Visoko
Valamar  -  Dubrovnik
Bikers Beer Factory -  Zagreb